STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2004-05-04

Kanske det nu finns ett litet linne på den här sidan? Jag har krånglat så mycket att jag snart inte vet vad jag gör! Fast det verkar bli något nu i alla fall! Har testat flera olika bloggar och det verkar som det som kallas "gratis" inte ger någon funktion som gör att man kan lägga ut bilder!! Jag har fått hjälp från Vivian som har bloggen http://missviv.blogspot.com/ Simpelt Strik Simpelthen. Man måste lägga ut bilderna på en hemsida och sedan hämta dem som länkar in på bloggen. Krångligt? Ja, men det är gratis.. Har nu 6 cm halsresår klar på Islandströjan och den hade jag tänkt "gnida på" hela försommaren. Som tur är väntar jag på HIFA bomullsgarn till linnet i Dikt i Maskor. Skall sticka Hanne Falkenbergs Pagod som jag tänker köpa i Danmark i slutet på månaden... Någon som har provat hennes modeller??? Provade att få med en bild på sockor och även den verkar ha hamnt på plats!!! YES I a have a real blog!

Inga kommentarer:

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers