STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-08-17

1)Vem uppfann kräftor.....??? 2)Man kan ju nästan inte jobba när man ätit sådana saker.... 3) Lägg ihop rad 1 och rad 2, så kan ni få fram hur många maskor jag stickat idag(och igår kväll) 4) Svara , och närmast rätt vinner de kräftor som blev över..FÖR JAG TÄNKER INTE äta några fler....så ont i huvudet har jag inte haft på länge*****

4 kommentarer:

sticka med mera sa...

Är Du säker på att det var KRÄFTORNA som orsakade huvudvärken? Jag åt kräftor i lördags och det gick hur bra som helst!! Däremot har jag huvudvärk (nacken) i em efter att ha gått med framåtböjd nacke och plockat 2 l hallon! Ulla

Anonym sa...

åh, är det en sån där cementbasker med foder i korrigerad plåt?? :-) Kräftor ÄR gott.....

Johanna

Tina sa...

Hahahha! Ja, kräftor är farliga djur! Ungefär som sill (men bara på midsommar) Du får läsa det här med neddraget ljus på skärmen, jag har hört att man även kan bli ljus och ljudkänslig av kräftor också, stämmer det? ;)

Anonym sa...

Jaa det är nog så att är man inte observant så kan kräftorna "nypa" till lite varstans i huvudet,har inte provat dessa förträffliga djur ännu i år men det blir väl snart,och jag väntar med snålvattnet i mungipan på surströmmingsfest lite senare i höst.
ha en fortsatt "stickig"höst
Soili

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers