STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-08-11

Dagens skörd hemma och i Friidrotts-VM...

Det blir pannakaka av dessa också..

Stickmässigt är det likadant, Eris tänkte jag göra i Karisma, men är nu inne på Alaska Tweed. garnet är precis så jag vill ha ett tweed-garn MEN det är för grovt. 180m/100g mot Karismas 224m/100g. Jag kommer ganska nära 20m på stickor 3,0 men skall jag chansa?

Problemet är alltså jag har garn men borde använda ett annat, känns det igen???

Till råga på allt har jag lagt mönstret på ett bra ställe...och jag har inte lust att skriva ut 40 sidor till, då tar veckopengen slut. Min Fair-Isle kjol växer och är så fin, helt fantastisk i färgsättningen, så lite kul är det!!

4 kommentarer:

Tina sa...

Det känns definitivt igen!! Varför tror du jag satsar på ett vitt akrylgarn för?

Men nu har jag kollat färgkartan för Karisma och hittat åtmindstonde 4 stycken jag vill ha. Varför valde du bort karisma?

Froding sa...

Jag valde bort Karisma av c:a 450 anledningar stavat kronor...Skämt åtsido, jag HAR redan det andra garnet, men skulle helst vilja ha Karisma. Fast än är inte saken avgjord. Så om någon därute har ung 15 nystan Karisma oavsett färg...så är jag intresserad till ett vettigt pris....

heidi sa...

hej marianne,

när sånt händer mig tänker jag alltid att det är meningen att jag skall vänta:-) nästan alltid blir det något bättre i slutändan.

fast jag vill gärna se bilder på kjolen - den var helläcker. har du samma färgställning som på bilden? eller har du valt andra färger??

Froding sa...

Hej Heidi!!
Ja, jag håller med dig, det är nog meningen att jag skall skynda långsamt här. För jag vill inte starta Eris förrän kjolen är klar och att mitt babyprojekt är avslutat, och(Stefan håller för ögonen)det är lite kvar där. Kjolen är exakt som på bilden och i verkligheten är färgkombinationen helt otroligt vacker. Blir den inte fin på mig så hänger jag upp den på väggen och bara njuter..Bild kommer i morgon. Då även en liten barntröja kommer att visas med mönster från Ann Budds bok!!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers