STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-08-03

Den som söker, han finner... Min väska stickad för måånga veckor sedan i Noro Kureyon, efter mönster ur Stich´n´Bitch, har kommit fram. Den är så lik originalet(tycker jag) och t.o.m. det kinesiska myntet finns med...Den har varit fullkomligt borta... Lite för tantig( ja, jag är yngre än vad jag ser ut att vara och är..mentalt..) men så fin, fin i färgerna. För övrigt är vädret som jag förtjänar, min nya dyra baddräkt för 600:-(det kostar att sy töjbara tält...) kommer inte till användning i år,verkar det som... Tänker inte ett dugg på alla som nu är i Bohuslän på Stickkurs.INTE ETT DUGG.. Jag tycker det är roligare att jobba och gå upp tidigt på morgonen. För vad har man för nytta av att lära sig sticka på ett nytt sätt eller få inspiration?? Enligt Luther,innte ett dugg( skulle jag tro han menade i alla fall...)

1 kommentar:

heidi sa...

Luther var en glad jävel:-), jo faktiskt, det är bara vi som missförstått honom.

väskan är jättefin, och vadå töjbara tält, du måste ha varit inne på fel avdelning???

aaaahhh, jag fattar, du har en mardröm. i själva verket är du i bohuslän och stickar för fullt, samtidigt som du lär dig massa nya saker:-))) stackars dig ha så kul på dagarna, och sova så illa på nätterna:-)) du kanske borde byta till en baddräkt med hållare:-)

äsch, jag bara skojade (fast luther var en glad jävel). väskan är jättefin, jag är oxå avundsjuk. men det kommer fler tillfällen, och då får dom passa sig:-))) och jag är säker på att du är mycket vacker i din baddräkt:-)och tänk, eftersom den är knappt använt den slipper du köpa en ny nästa år - kanske blir det lite mera garn istället:-)

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers