STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-09-12

Detta fanns i paketet!

Det är en tröja med inspiration från Dikt i maskor, ett par byxor, flickhätta samt tossor. Mönstret har jag gjort själv men med stöd från olika gamla mönstertidningar!!

Garnet är Koigu:s KPPPM. 2 härvor av 3 färger; oblekt, tuttifrutti och kolafärgat(6härvor). Tröjan har samma ränder längst ner som tossor och mössa har, men har en virkad spetskant som avslutning. Det blev inte många meter över, så det var lurigt på slutet att få till det hela.Så kan man alltid diskutera om det är väl använda pengar. Kläderna räcker kanske 3-4 månader,men exklusivt blir det!!!

Garnet kommer från Kanada och finns att köpa här:http://www.threadbearfiberarts.com/yarn/koigu/index.html

2 kommentarer:

Elin sa...

Det var inga problem med att med mammas hjälp få upp paketet. Jag har aldrig sett ett paket öppnas fortare, jag har i och för sig aldrig sett ett paket överhuvud taget innan men det gick ändå snabbt.

Mamma var jätte jätte glad och pappa han myste borta i sitt hörn och tyckte det var de tjusigaste grejjer i garn han någonsin sett!

Så från oss alla i Akalla till er alla i Karlstad, TACK så mycket!

sticka med mera sa...

Borde vara en lycklig baby! ulla

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers