STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-09-07

LOBBING! Jag har vid några tillfällen köpt tidningen UK Hand Knitters Magazine och gillat vad jag läst och sett: http://tinyurl.com/dgmtm Det är en tidning som andas England, men innehåller intressanta artiklar, frågsspalter och lite varierande mönster till smått och stort. Myspys, kaffe och tidnings-syndromet. mm mm Den är mer jordnära än Vogue tycker jag., eftersom det är sällan jag är på några glassiga kalas (om man inte räknar in McDonalds) Så jag skrev till InterPress och frågade om de kunde ta in denna tidning i sitt sortiment. (12 nr/år) Tjejen som svarade lovade undersöka saken. Jag mailade tillbaka att 7 personer snabbt svarat att även de var intresserade, så jag följer med spänning hur detta skall sluta. Kanske mailbombning kan var ett alternativ???

3 kommentarer:

Anonym sa...

oh, 8 personer, räkna med mig också. Det har funnits en tidning som heter Simply knitting som har ingått i deras sortiment och den är också engelsk med en del roliga artiklar men mer en nybörjartidning, fast nu har jag inte sett den på länge så den kanske inte finns längre.

// Johanna

Marika sa...

Men du Marianne! Tidningen heter ju Knitting. Här är en bättre URL. Om Interpress ska ta in den är det bäst att ni är överens om vilken tidning det är. :)
http://www.thegmcgroup.com/item--Knitting-Magazine--1009KM.html

Froding sa...

Hej!
Ja, men jag har länkat över bilden från Jannettes sida till henne på Interpress eftersom jag också såg att det finns två olika benämningar. SAMT att det finns den där Simply Knitting vilken finns i sortimentet på Pressbyrån. Den är lite väl nybörjaraktig. Så för att inte röra till det ytterligare så skrev jag så här:
"Hej!
Jag söker denna tidning som nu finns att köpa i England. Jag har köpt några
nummer via denna länk, men eftersom det är en månadstidning blir det dyrt.
Kan ni få fram denna? Skall inte förväxlas med Simply knitting som är lika
men inte alls med samma innehåll!!


http://cgi.ebay.com/UK-Hand-Knitters-Magazine-17-October-Issue_W0QQitemZ8217248101QQcategoryZ41241QQtcZphotoQQcmdZViewItem"

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers