STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-10-09

Dagens stora händelse var Vilgots dop som vi var med på. Mina övriga bilder från dopet blev, om man säger, INTE så bra... Denna bild var en av de bättre!! Lycka till Vilgot på din resa genom livet!!

F.ö kan rapporteras att:

  • Hönorna ruggar=inga ägg.
  • Härligt höstväder här på jordens mitt.
  • Årets päronskörd uppgick till 9 små ynka frukter.
  • Jag har börjat på andra ärmen på min Rogue, men har på första ärmen lyckats med att få ärmkullen för liten. Vilket resulterat i att jag fått lagt till 14 varv. Konstigt. Så var det inte på min första Rogue. Stickar i Jaeger Shetland Aran vilket är ett helt fantasktiskt garn att sticka med, så mjukt att jag fick titta en gång till på etiketten för att se vad det innehöll.
  • Kolla denna hemsida, en trevlig bekanstskap som jag stötte på på Vävmässan. Fast oturligt nog så var jag pank när jag kom hit: www.vikangarn.se
  • Jag väntar på spänning på Sticka!:s kommande medlemsblad...
  • Att jag fått en stipendium på flera tusenlappar för att göra en resa till Skottland för att se på mejerier...Vad säjs om dä....?

2 kommentarer:

Anonym sa...

GRATTIS, jag gissar att det blir mer än mejerier som du kommer att studera!

slöjd sa...

Grattis! Eftersom jag har varit i Skottland ca 20 ggr så erbjuder jag mig emot resa, kost och logi att följa med som guide!!!! Ulla

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers