STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2007-10-05

Barbros halsduk /scarf

Så slutför jag Barbros halsduk från Stickstämman på Hammarö, jag gör min i EKO ull från Marks&Kattens, och det är jättemjukt! På söndag åker jag till Dala-Floda och går en dagskurs i Påsömsbroderi. Det skall bli jättekul. Påsömmen påminner om den teknik som som finns på Dalbyvanten, så efter detta skall jag försöka på allvar att göra klart mina Dalbyvantar!!
(Babykläderna till Ellen är också klara, men visas först när hon fått dem!!)
I try to finish my scarf from our knittingcamp att Hammarö, and I knit mine in Eko Woll fråpm Marks&Kattens, and its is so soft!! On saturday I go to Dala-Floda to take a daycourse in embrodery called "Påsöm" Its very alike to the embroidery on the Dalbymittens so after that I will try for real to finish my Dalbymittens!!
ps/ Jag har blivit tagad av IngerF, så jag tar några sanningar om mig igen då:
1)Fick återigen bekräftat att jag är en halvmeter för kort då jag testade följande:
MAN KUNDE INTE MIN VIKT TILL MIN LÄNGD!!!!
2) Återkommer i ämnet...

4 kommentarer:

Pia sa...

Oj, oj, du får väl äta bättre så du växer lite!! :) Själv gjorde jag en bodyage-test som visade att min kropp är 1 år äldre än jag?!?!?! Om jag ligger i kan jag regrediera 13 år kroppsligt, enligt testet!!!

Froding sa...

Jag har läst att om alla larmrapporter stämmer så dör man 7 år innan man föds....
Fast jag kan glädja dig med att äter gör jag, för fler än nog faktiskt. Måste ta tag i detta eller så får jag skaffa korsett, fast då väller det fram runt halsen eller fotlederna istället för på mitten. Sydde en så fin tunika men valkarna framträder så artigt i den.

lena sa...

Hejsan. vart jag än i cybern googlar kommer jag till dina bloogar....!!
Vi kanske ses igen ...

Gita sa...

Barbros halsduk ser väldigt fin ut. Kul att sticka? Dragspelsbaskern har jag kikat på många gånger, men den sorgliga sanningen är att jag inte ser riktigt klok ut i mössor. Fast det skulle ju vara kul att göra ett nytt försök.

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers