STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2007-10-01

Borta/Gone

Nu har det varit mycket en tid, men jag gör trots allt lite med händerna mellan varven. Det har blivit en mössa, en tunika, och sydda och stickade babykläder. Bild kommer. I helgen var det både ishockey och Symässa i Karlstad. Hockeyn gick bra, FBK vann äver Mora med 7-3 och Symässan tömde plånboken med 100%. I have been busy lately, but I have done som crafts anyway!! I have done a beany, a dress(sew) and some knitted babystuff( and I sew some of it too) I this weekend have has have a sewingconference and the first ishockeymatch at our LLA Arena! My purse was totally empty after this!( sorry I have translated correctly )

2 kommentarer:

Gita sa...

Att skära tyget i mindre bitar och sedan sy ihop det igen, det är väl att få valuta för pengarna! Varken stickning eller lappteknik är en billig hobby, men jag njuter verkligen av det jag gör och det måste ju också vara värt något.
Tänkte hälsa på Mias Quiltbod under syfestivalen i Sollentuna i november.

Knit-Marie sa...

På tal om symässor...
Visst är det konstigt att man alltid lyckas ta med sig precis så mycket pengar så att det räcker?

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers