STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2004-05-16

Hej på er! Nu har länken till mailen kommit på plats tack vare Barbro!! Ett sätt att göra kommentarer är att ha mailadressen här? Men det är nog att ta i!! Konfirmation Så har vi gjort en sväng till Bergvik där vit klänning och dito tillbehör köptes, och nu håller vi på att packa ryggsäcken. Helena skall på konfirmandläger en vecka och det är mycket som skall med. Så när hon väl är iväg imorgon bitti, så återstår det för oss att feja och fixa med förtäring inför söndagen. Det hela går av stapeln kl.11.00 i Karlstads Domkyrka. Mullig Jag har skaffat mig Nutrilett pga av linnet...SAMT beställt boken "STYLE AT LARGE" av Carol R Nobel. Det är väl att inte riktigt tro på sig själv eller??? Stickning? Ja, det har blivit lite på min UFO-tröja(se spalten bredvid) Bakstycket klart, och ena framstycket är halvklart( Lavendelblått..) Gör mönster under tiden jag stickar, hur nu det blir... Bilder kommer på måndag, annars händer inget kul då!!

1 kommentar:

Anonym sa...

lösdhvlksjhvb

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers