STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2004-06-30

Hej på er! Idag har jag varit på utflykt till Torp på Hammarö utanför Karlstad. Jag har hälsat på hos Görel som driver Ängatorp Mohair. Jag fick se hur hennes "råmaterial", fåren gick och betade samt vad som blev resultatet av deras tuggande. Tillverkningen av strumporna som hon stickar ute i verkstaden. Ni som söker lite exklusivare strumpor att ge bort i present, kan här få valuta för pengarna. Jag köpte lite garn, kan tilläggas!! Fick även se och känna på de garner hon spunnit på olika kursen runt om i Sverige. Ängatorp Mohair
Jag är kanske lite konstig, men jag är snäll mot djur... Har skaffat mig sådana här: Varför? Ja,varför inte... Min Noro-väska i blått efter mönster i Stitch´n´Bitch börjar ta form. Har nu fått foder och blivit filtad. Har inte lyckats komma på om den skall ha Bamburingar till handtag eller långa I-cordband. Annars så driver jag med min Colinette-poncho som nu börjar bli klar. Gör den med 6 olika kvaliteer från Colinette, och återkommer imorgon då med mönster. Katterna skall nu ut på annons. Både sorgligt och skönt. Man kan klara sig utan 5 kattungar, särskilt när man stickar.... Rowan-tröjan har inte ökat något, men min svarta Hepsworth-replica är klar. Den blev bra, dvs den passar......

1 kommentar:

Jorun sa...

Så fint det blir med Colinettesjalen! Hur grova stickor använder du? (Ja ja, jag får väl lugna mig tills du lägger ut mönstret...)

Allt gott!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers