STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2004-09-11

Hej på er! Jag är nu fullvärdig medlem i Sixsocks-along!! Tack för info om dessa Yahoo-grupper. Fast jag tycker Yahoo är ett tungrott system för att chatta strumpor. Är med i Ingeborg-knitalong eftersom jag skall sticka mössan(men garnet har inte dykt upp än) Det är mycket knappande för att se bilderna.Jag tycker att vågsockorna är fina i Sixsocks, och hoppas att jag skall klara dem. Såg(kan man säga att man hörde, när man inget hör på bloggarna... Internet förstör innebörden av många inarbetade begrepp) ju hur Helene brottades med dem. Man måste kanske ha några sådana projekt då och då eller???Som min French Market Bag, ALLT FÅR BARA INTE GÅ BRA. Det är lagen om allts naturliga djävlighet, den lag vi som vi fick lära oss på Teknis att man måste ta hänsyn till när man konstruerar!! ps/ stickar nu ett par sockor i Opal efter mitt vanliga mönster. Min minneslapp ser ut så: 60m-20resår+45v rak-26vhäl-13m sida-60v fot. När det har gått så här långt, är det obotligt??

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var en beskrivning i min smak - jag förstod precis!
Men jag gör 63 resår och 2 rak...
Britt

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers