STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2004-09-04

Hej på er! Något roligt har hänt!! Jag har fått paket från min NHV!! Hon heter Cyn, och är den tjej som har startat Nordic KnitBlog! Hon bor lång upp i Norge( har jag fått för mig...) Vad jag fick?? Jag fick en snygg mugg, och äppel-kanelte!! Thank you Cyn!! Det kommer en bild på detta när min kamera inte längre är beslagtagen av den yngre generationen i familjen(som måste ha den i skolan???) Kanske det kommer en bild på den gräsliga French Market Bag också. Jag tog lite Karisma och gjorde klar handtagen(Det var till dem garnet tog slut) Den är liksom för kort i rocken. Det känns som handtagen sitter i botten på kassen. Fast man kunde kanske ha den som portmonnä... Den hög med pengar man lyckas skrapa ihop behöver inga höga kanter för att hållas på plats... Så är det Synkronstrick på Rouge. Den är rolig att göra, det är ett lagomt krångligt mönster, man kan se på TV OCH göra de flätor som skall vara där. Fast det finns ett och annat hinder i mönstret, men det löser vi på http://hobbyforum.net/tavle/viewtopic.php?p=43379#43379 Ny ebenholz-sticka är beställt, från Tyskland. En äventyr i sig eftersom jag inte kan tyska ALLS. Skall bli kul att se vad som kommer. Beställde två saker till,men eftersom jag läste på"gehör" och gissade vad det kunde vara så återstår bara att vänta och se!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi vill ju se din French Market Bag ändå!
Britt

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers