STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2004-10-04

Katt-status. Alla sex är pigga och har hälsan. Ny i familjen är Maja, vikarierar som mamma när Wilma går på promenad. Vilket hon numera gör ofta. Stick-status. Gulkue-tröjan påbörjad,men har långt till mål. Måånga färger ä dé(å många trådar att fästa...) Har även köpt Clown till sockor,vilket snart skall testas. Tomtenjacket+byxa klar,men inte hopsydd(uschhhhh....)Erin, ja någon gång så... SixSocks-status för den Parallell-stickningen kommer här: 1) Waves, en strumpa klar. OpalCotton blå. 2) inte påbröjad men skall göras i enfärgat Opal. 3) Bannister, klar. Gjord i Opal musica (tror jag). Inköps-status Mina garner från Treadbear har kommit, Jippiee!! KPPPM= häärligt....! Skall bli en tröja ur "Style at Large" Cat´s Paw Lace Evening Top. Fast jag gör om mönstret att passa för rundstickning, så att garnet gör sig rättvisa.Så har jag även fått garnet till Ingeborg-mössan. Hemlig Vän-status Presenten är klar för leverans, har valt färg och form för att passa mottagaren. Om det faller i god jord återstår att se!! Skall posta den imorgon. Är lite nyfiken på vad andra funderat ut, om vi kör i samma tankebanor. Vad jag gjort? Ja, det får ni se så småningom. Min mottagare har egen blog... Prenumerations-status Har inte fått min Knitters än, skrivit till förlaget men inget hört...... Jympa-status Nyjympad/för en halvtimme sedan...), men mer än så av mitt privatliv får ni inte veta....men förresten har fått tag på Eple&Kanel-te från Norge!! Há déPosted by Hello

3 kommentarer:

Anonym sa...

hej,

bilderna då??? ja, på det andra:)

kattungarna är som alla kattungar gudomligt söta, säkert luktar dom så där gott av mjölk också:) fast jag skall inte ha fler katter - tre katter och två hundar räcker väldigt långt:)

osså gympar du oxå:) det borde jag också göra - nån gång i nästa liv eller så:)

heidi

Froding sa...

Bilder då?? Jo då de kommer,men kameran hade inte lust att vara med."byt batteri" vad uppmaningen jag fick. Det är nu på laddning och jag vevar på med min Wavesocka...Fast det kliar i fingrarna att börja med KPPPM-tröjan. MEN man har väl karaktär..eller hur det nu var

Ingrid sa...

Så fine kattepuser! Takk for gratulasjonshilsen i bloggen. Jeg gleder meg sånn til å se det garnet jeg har vunnet, tror jeg skal spare den nye strikkeoppskriften til det kommer så kan jeg vise frem premien til alle i gruppa ved å strikke sokker av det. Vet du forresten hva "fluted bannister" betyr? Det høres så vakkert ut, men jeg forstår det ikke;-)

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers