STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2004-10-31

Utlovade en bild på de rosa sockorna, de är c:a storlek 39, det är flätad resår med en kan av mosstickning. Opal enfärgad Rosa. Under ligger en strumpa storlek 47.....Jag förstår varför mamma sjöng "när trollmor har lagt sina sin barn..." för oss syskon. Jag måste ju ha en trollbror med så stora fötter.... Så väntar jag på ett nytt mönster i SixSocks, men kom på att de kan inte komma något förrän den 1/12...Posted by Hello

3 kommentarer:

Ingrid sa...

Hei Marianne. Garnet til pulsvarmerne og lua kommer fra Du store alpakka, en liten norsk produsent som selges på Husfliden her i Tromsø. Koselig å høre at de er i bruk:) Hvis du har sokkeabstinenser kan du jo ta en titt her: http://knitty.com/archive.html, et stykke ned på sida finner du flere sokkemønster, blant annet de berømte Broadripple sokkene. http://www.knitty.com/ISSUEsummer03/PATTbroadripple.htmlDe har jeg tenkt å prøve meg på snart.

Ingrid sa...

Oi, nå så jeg akkurat at du har vært inne på Knitalong-mailinglista og spurt etter netopp broadripple-mønsteret. Snakk om to sjeler en tanke;-)

Froding sa...

Hej Ingrid!
Kan du e-maila mig! Jag har en fråga till dig och jag hittar inte din mailadress!! Min man fyller snart år och en jag har en present till honom som jag skulle vilja diskutera med dig!! låter kul eller hur? Åker på ishocky nu men är hemma senare!!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers