STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2004-11-08

Hej på er! Då har vi haft kalas.... Det var kul och trevligt, men jag är glad att det är över! Jag kan meddela att på torsdag åker Lennart och jag till Björkliden(vid Abisko, någonstans) med tåg(tar c:a 24 timmar) för att på lördag vara med på en Späckhuggarsafari i Narvik. Gissa vad jag kommer att sticka på tåget.I ETT HELT DYGN!!!! Släng er i väggen Edsbyn, ni har bara bandy i ett dygn, jag kommer att sticka i 2!!!(Vi åker ju hem också) Har någon varit med om detta, så vore lite tips välkomna!! Behöver man tänka på något speciellt? Var på stan idag och kunde konstatera att äntligen har Body Shop kommit tillbaka till Karlstad!! Nu behöver bara Lush! Öppna filial för att jag skall vara 100%-nöjd. Fast jag kommer ju till Stockholms C, så det blir att förse sig! Att köpa garn i Narvik, ryms nog inte i tidsplanen, så pengar verkar inte vara något som behövs på denna resa. Får frossa på Centralen i stället!!

2 kommentarer:

iHanna sa...

Har inte varit med om någon valsafari tyvärr, men det låter spännande. Har dock stickat många timmar på tåget, från Narvik till Umeå i somras. Det gick bra trots att tåget är ganska skumpigt för att vara Sverige! Bra sysselsättning! :-)

/iHanna

Froding sa...

Hej!
Ja, stickning är bra för vi skall som sagt vara på tåget nästan i ett helt dygn. Några böcker är köpta inför resan, så det skall inte bli många outnyttjade
stunder. Fast egetligen vore det kanske bättre att bara sitta och glo ut genom fönstret och vara vara......

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers