STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-01-08

Repa repa repa... Jag började på en tröja av Debbie Bliss. Det är så fin och garnet härligt, men mönstret är så enormt tråkigt att göra. När bakstycket var klart, syntes klart och tydligt att den kommer att anta helt konstiga proportioner, så jag började sticka ett nytt bakstycke, en storlek mindre. Beställde mer garn eftersom de 21 nystan jag hade helt klart inte skulle räcka. Men, det hjälper inte den är dömd att misslyckas, men jag vill ändå ha en sådan tröja, så nu repar jag upp och gör ett försök med att modifiera ett mönster från Garnstudio, som jag stickat tidigare. Det var ett kul mönster som löpte liksom av sig självt. Jag använder grundmönstret från Debbie Bliss trots allt. Om ni undrar vad ljuset har för funktion, så är det mitt sätt att nysta upp garn. Man vrider ljuset medsols och snurrar garnet motsols. Då får man garnet att löpa från mitten och slipper rullande bollar. (Fast jag lärde mig detta på kursen hos Anne-Maj) Mycket bra om har katter..... Posted by Hello

Inga kommentarer:

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers