STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-02-11

Idag har jag varit på rally!! Ingen kan väl ha undgått att det pågår VM-rally i Värmlandsskogarna. Jag var på SS3 i Torntorp tillsammans med SOS-Alarm. I ryggsäcken fanns även en liten stickning med fast den behövdes inte användas!! Vad det var? Ja, Alpacka, stickor 2½ och en Dropsbeskrivning på fingervantar med spets. Dagen har varit helt perfekt, och det var bara att njuta av bilar, mat och sol! Posted by Hello Vi fick också äran att besöka Rally-högkvarteret och se på vilket otroligt bra och avancerat system de använder för att övervakad det hela. Varje bil följs med GPS och sändare i bilen ger omedelbart signal till den gröna bilden i vänsterkanten, om något är fel! Man blir imponerat. Fast det är ju värmlänningar som sköter det hela.....i Karlstad....kaxigt? ja lite.... Posted by Hello

Inga kommentarer:

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers