STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-02-08

Ja, den länken till sex fullmatade DVD-skivor var inte helt fel...FAST hur övertyga någon om att det är värt 900 spänn?? Får nog vänta på REA-katalogen!! Eller att någon kommer på att de har den på VHS och inte vill ha den. OCH erbjuder mig att köpa den!! Jag har skickat paket till min Hemliga Nordiska Vän, MEN GLÖMDE ta ett foto.. Fast det är väl bättre än att glömma att skicka.. Spännande eller hur? Har inte stickat på flera dar, pga av den f-nade nerven.Fast nu börjar det kännas bra och jag faktiskt inte känt av den när jag stickat. Läget för övrigt är så här: *VV löper på förutom 2 semlor idag...har sluppit/tappat 5000g *Friskis o Svettis ser mig 1-2 ggr/vecka, fast kanske inte på de grymmaste passen.Dock blir det för lite promenerande. *Hilding gal men inte så mycket *Jag har 3 rejäla UFON, fast de känns mer som lik i garderoben.Rowan-Erin-Diktimaskor. *Tjuvarnas marknad i CD:n, går bra att sticka till. *Vill nog till Årsmötet för att träffa folket,MEN det spörs. *Saknar det där --XXX-- att sticka

1 kommentar:

Marika sa...

Hej!
Nu finns det bilder på ditt paket på min blogg. Jag ber att få tacka så mycket!

http://sticky.typepad.com/stickigt

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers