STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-04-10

Jag skulle ta ett kort på flocken när de låg och solade häromdagen,men de var såå nyfikna att det var helt omöjligt!! Det är Ulla till höger och Klara bakom Hilding och det är rumpan som syns på Doris!! Posted by Hello

2 kommentarer:

ulla grundberg larsson sa...

Hon ser lite tuffsig ut Ulla tycker jag. Jag fattar inte med vilken hastighet Du stickar. Helt enormt. För egen del har det inte blivit många varv i helgen tack vare att barn och barnbarn har varit här hemma. JAg tycker att jag stått vid diskbänken sedan i fredags fram till nu. Ulla

Froding sa...

Ja, det är väl det att jag inte stått vid diskbänken... Jag vill ha klar schalen till Rom så det blev lite intensivt under söndagen. Den andra schalen gjorde jag förra veckan och då endast den!! Hönan Ulla är en ullhöna av Hedemoraras. Det blir ibland så att det genetiska spökar utan at det är någon annan ras inblandad. (Fast nog är det lite kul att de heter just ULLhönor!!)OCH hon har hetat Ulla sedan vi fick henne(mao inga andra liknelser gjorda...!!;-)

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers