STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-04-12


Så här känner vi oss idag..Efter förlusten i Göteborg.MEN vi vann silver. Fick ett riktigt sug idag att göra kalr min ERIN-tröja, när jag var inne på denna sida och tittade på en likadan tröja. http://206.206.97.130/asof/scripts/starmore_color.asp#cc Synd att den inte går att knö ner i resväskan till ROM. Fortfarande bekymmer med vilken stickning som skall med. Idag har jag köpt en talbok att ha med. Kan behövas när det finns 31 tonåringar runt om kring i en hel vecka...Vilka kläder som packas är fortfarande höljt i dunkel. Imorgon fyller Helena 16år och all vår tid upptas att detta faktum.Så kanske vi får en ny granne imorgon..det vore kul!! Tror det blir en tjej! Så har Hilding fått ett nytt hem, han flyttar när vi kommit hem! Undrar vad man kan köpa för garn i Rom... Jag skall skriva om hela resan på en blog.. Posted by Hello

2 kommentarer:

Marika sa...

Ta med en spetsstickning!
Lätt, tillräckligt mycket för att inte hinna ta slut......

Man köper blandgarner i Rom.... dvs garner uppblandat med akryl. Men det är inte lätt, det är inte många som pratar engelska.

Froding sa...

Ja, det lutar åt att sticka spets. Köpte av Britt nyligen en kon med tynt kamgarn, så det blir att ta ett bra mönster till det. Har boken "Folk Shawls", och jag tror det blir Shetlandsschalen som blir en utvalda!! Den verkar lätt att hålla koll på samtidigt som den är lite ombytlig. Någon som gjort den???Det enda orosmolnet är att det rekommenderas 2000yards, och jag har 1400m, så det kan bli en schawl with no edging.. Så till detta med konstiga garner, kan tänka mig någon mohair-blandning i någon tunn kvalitet. Annars kan dä kvetta, det skall va skönt att leva......osv

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers