STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-07-11

Soleil från www.knitty.com. Stickad i ett bandgarn som heter Jaeger Albany färg Terracotta.Mycket trevligt att sticka i. Dock är det så att: Allt klär faktiskt inte en skönhet. Så den förpassas till högen med fardiga saker. Någon som vill köpa??? Förutom detta har jag genomlidit följande: * Skärsår på höger pekfinger av en konservburk. *migrän, tre dagar lö-sö-må, tills nu... *getingstick.. *så denna värme som man inte får klaga på, men att ha ont i huvudet och nästan flyta bort i svett är ingen höjdare. Jag lovar..... Posted by Picasa

3 kommentarer:

Anonym sa...

visst är det härligt med sol och sommar:-))

tråkigt att tröjan inte passade:-( i vintras insåg jag att jag kan skapa en mental bild av hur jag kommer att se ut med det plagg jag vill sticka på mig - det har redan besparat mig flera besvikelser - och tro mig - jag har många såna.

Anonym sa...

Sicken storlek blev det? - Linnet ser fint ut så det kanske passar mig som ofrivilligt blivit smal (från 42/44 till ca stl 40). 10 kg mindre sen jag fick mitt "sista" barn.
Kristina i Västerås
flowermoon på sticklistan osv.

Froding sa...

Hej! Ja, storleken...Den är stickad i 45"-47", men jag har ingen aning vad det betyder. Kolla:http://knitty.com/ISSUEspring05/PATTsoleil.html Garnet är härligt!!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers