STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-08-14

Hur skall den här dagen sluta?? Jag hittade en test på en blogg, och det visar att jag påminner om......en.....DISKTRASA.......fast att jag skulle var en dj-el på att ståda håller nog inte resten av familjen med om! Håller på sticka klart min kjol så bilder kommer när den är klar!! Här skiner solen och det känns som sommar. Hoppas nu att Stefan Holm klarar guldet, jag behöver väl inte påpeka att han kommer från Värmland.... You are dishcloth cotton. You are Dishcloth Cotton.You are a very hard worker, most at home when you're at home. You are thrifty and seemingly born to clean. You are considered to be a Plain Jane, but you are too practical to notice. What kind of yarn are you? brought to you by

2 kommentarer:

Kajsa Melén sa...

Lillasyster till grannen över gatan här. Riktigt roligt att du bloggar, och kul för mig att hitta bloggar och inspiration!
Men i alla fall! Adressen till testet?

Froding sa...

Hej Kajsa! Hörde ett litet knyst om att det hade varit finbesök på bloggen! Kul att du tittar in, men är du lika "stickig" som syster?? Kul i så fall! Vi hörs!Testets adress är:http://quizilla.com/users/bisybackson/quizzes/What%20kind%20of%20yarn%20are%20you?/

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers