STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-08-14

JÄTTEPULSVÄRMARE...

Nu är den färdig, så när som på blockning och trådfästande. Den var kul att göra, och jag skall fundera på om jag skall visa mig i den...

Ja, det gick inte så bra för Stefan Holm, men fortfarande var han bäste skandinav och han kommer igen. Det gör alltid en värmlänning. Fast jag kände det på mig redan vid disktrase-testet att det var något skumt på G...

4 kommentarer:

Marika sa...

Den ser fin ut! Skönt att du stickade en kjol först, nu kan jag sätta igång med Shocking!-kjolen och betrakta mig som fullt normal.

Froding sa...

Ja, man bugar för berömmet och jag verkar ha banat väg för konstiga projekt...fast vad är Shocking för något?? Förresten på tal om normalt, jag skall prova på att sticka en gardin så småningom, för det är väl också gränsfall??

Elisabeth O sa...

Snygg kjol (fnissar högt åt "jättepulsvärmare") och sticka gardin... det är väl inte så konstigt? Ja ghar iaf garnet till en kommande gardinkappa! ;-)))

Froding sa...

Ja, detta med stickade gardiner...det är nog ett sånt projekt som liksom är kvar när allt annat är stickat! Ung. som att göra rattmuff!! ANg jättepulsvärmare, jag är ju stöpt som ett flöte och då blir det därefter....:-)

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers