STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-11-30

Så var vi då hemma från äventyret i Stockholm. Kan sammafattas så här. Har du paraply så reder du dig.....

Det blev några Klässbols linnedukar på Skansen(samt ett paraply..) På fredagen strosade vi runt i Stockholm, och av en händelse så var vi på Luntmakargatan 50.. Det blev en kasse vars värde understiger 500:- SÅ DET SÅÅÅÅ..

(det var Lennarts resa, men han var inne i fotoaffär i alla fall 5min..)

Det blev lite stickat på tåget hem; ett par julsockor i min nya(?) teknik. Mönsterstickade hjärta med bård, som går ut på att man lägger tråden framför en lyftat maska efter vilket mönster som helst. Det enda man måste tänka på är att MAX lyfta 3m över varandra. Mycker effektfullt och ger bara minimala hål!! Så gjorde jag resåren lite rolig, förskjuter resåren en maska efter 10v -stickar 5v och tar tillbaka mönstret coh stickar 10v igen!!

1 kommentar:

Bim Bloggare sa...

Hm... hej där...
Får man fråga... varför går du över ån efter vatten???
Varför åka till Skansen och inhandla Klässbolsdukar, när de finns på närmare håll, hihihi... Är ju faktiskt lite närmar från Karlstad, till Klässbol... Hrm, och då kan man tom handla andrasorteringen... hahaha... om man har tur, syns ingen liten skada alls... hm... eller... ja... äh, du vet, :)
Må så gott... en Sjöbackabo på irrvägar... Kramis... en som inte vet när hon var på linneväveriet senast... är nog allt för nära, :)

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers