STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-01-29

Så var då Hjärtesjalen klar för att blötas och blockas. Det gick åt ett nystan mindre än beskrivningen, men vem skall jag klaga hos???

Snurrsjalen är stickad efter mönster i Scarfstyle i ett Debbie Bliss-garn; Cotton-angora.Mjukslappt är en bra beskrivning av det garnet.....

Så till er som frossar i döskallar på mössor och likande. Kolla på den här bloggen(länk längre ner) från den 28 april 2003; där borde ni få ert lystmäte!!

Nu skall jag fortsätta på min andra äppelgröna socka, för att övervinna den där second-xxxx problematiken som Helene nämnde något om!!

Missa nu inte att vara med i vant-tävlingen på http://latvianmittens.blogspot.com

http://www.exit109.com/~lsyoung/blog/archives/2003_04.html

2 kommentarer:

sticka med mera sa...

DINA UFO:n verkar minska och så sticker Du emellan med ngt nytt!! Fattar ingenting! Var Du inte på kalas i fredags och dop igår? Skall anamma Ditt förslag om strumpsticka till hjärtehemligt. Hur skall jag hinna med vanttävlingen? Har inte ens gjort ett prov. Helena var verkligen vacker i sin bygdedräkt. Har Du sytt den? I morgon måndag MoDo - Timrå. Skall det bli tre points till? Hoppas det. Snart uppe vid kilen på guernseytröjan. Titta in på min blogg och ge för slag till mystery nål! Ulla som inte hört ngt fr Gotland och inte fått svar på mail

sticka med mera sa...

Fått mail fr Birgitta Nygren idag. Programmet är inte klart men jag finns på listan. Besked skulle komma i slutet av veckan trodde hon. Har inte den boken Du nämnde. Barbro W tror att det kanske är till ngt som kallas turkisk virkning. Nu skall jag hjälpa en kompis att dra på en väv. Därefter blir det match igen! Ulla

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers