STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-02-13

Paket har kommit från min Hemliga Vän i Norge, Line!! Tack!!

6 kommentarer:

Jennie Lindberg sa...

Hejsan Marianne!
Ser att du fått "Happy"-garnet i paket. Själv stickar jag just i dagarna en halsduk till dottern i den lila varianten av just det garnet. Spännande att se vad du hittar på!

Hälsningar Jennie L

sticka med mera sa...

Diva är verkligen läcker! Idag har jag fått kursprogrammet och anmälningsblankett till Stickstämman. Tillbaka till OS-stickningen. Ulla

Froding sa...

Ja, vad det blir av Happy,har jag inte funderat på än. Kanske skall det få vara med när jag gör mina Gnomes!!(från novembernumret av Simply Knitting, jättefina "Swedish tomtar"...)Ulla; jag har inte fått några papper från Gotland,men de kanske har skickat posten till dig med båt från Gotland??;-) Hit til mig kanske det kommer i möra?? OS-stickningen växer, fast det höll på att bli fel eftersom jag kollade konståkningen och höll på att dö när kinesiskan nästan klöv sig....Det var en fighter...

heidi sa...

Diva är jättevacker!

Nu kommer jag naturligtvis att otåligt vänta på nästa bild. När den är klar ihopsydd och sitter på dig:-))

Och håller du tidsschemat så kommer jag inte att behöva vänta så länge:-)

Stickbloggen sa...

Eller gör en nalle? Fint garn!

Sussi sa...

Fyra nystan happy räcker till en babykofta i storlek 6/9 månader (om man nu har någon baby i bekantskapskretsen. Det håller jag på med en i melerat rosa. Och den blir så mjuk och fiiiin. Annars tycker jag det är snyggt att använda som detaljer på annan stickning. Som ärmslut eller i halsen eller kanske kanten på en kofta. Fast halsduk blir också väldigt mysigt. Jag har en limegrön och sonen har en ljusblå.

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers