STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-02-20

POSTEN idag:

"Knitted Lace Shawls" av Martha Waterman. En måste-bok för alla sjalälskare.

"A knitters Design Journal" av Debbie Stoller. En totalt onödig bok för att skriva in sina stickade projekt, garnlager och sina kommande egen egendesignade projekt. JUST därför vill jag ha den!

4 kommentarer:

sticka med mera sa...

Ibland är det väl just det där " onyttiga " som kan förgylla tillvaron! Kanske MÅSTE jag ha schalboken! HAV ICKE dåligt samvete för Dina inköp. Hade otur med det handfärgade garnet som kom idag. Mitt var ju grönblåmelerat men det jag fick finns inte en gnutta blått i... Hoppas att jag kan byta. Ulla som VERKLIGEN ser fram emot kvällens match.

Stickbloggen sa...

Ett mössmönster efterlystes... titta på mitt enkla mönster i min blogg som heter herrmössa i alpaca med falska flätor som stickas i ett stycke fram och tillbaks, alltså inga strump eller rundsticka och lätt mönster..

Tina sa...

Åh, jag som har stoppat sjalboken i shoppingkorgen för nästa månads inköp. Kan du inte skriva en liten recenion av boken, är det fina mönster i den? Kanske att jag köper den lite snabbare om det är en måste-ha bok.

Froding sa...

Hej!
En liten recension av sjal-boken. Det är inte så många hela sjalmönster om man jämför med Folkshawls, utan det är tips och beskrivningar på hur man gör en sjal. Det finns ett avsnitt som visar hur man bär en sjal, olika avlut mm. Jag har inte läst allt men känner att jag kommer att ha hjälp av den här när jag vill göra en egen sjal. Jag har gjort några egna mönster och tycker det är roligt!!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers