STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-02-08

Är nu piggare!! Till Johanna:Jag kan förstå att det verkar rörigt. Undrar själv på vad som är fel egentligen; Först är det de som betalat men inte fått tidning. Efter påstötning har de fått tidning, ett halvår senare än de tänkt sig. Någon har fått höstnumret när alla andra fått vårnumret. Någon har fått flera nummer av samma utgåva. När man betalat och fått första numret börjar det komma krav om att förnya prenumerationen, vilket ger en viss förvirrring då man tror att man skall ha åtminstone 3 nummer till! I mitt fall har det inte varit något större problem, utan jag har bara försökt få till en dialog eftersom jag tycker tidningen är så bra och det är synd att man skall låta bli att prenumerera pga av detta. Jag har förlängt min prenumeration med 2 år, och har bara sett att man dragit pengarna förra veckan. Här är den info jag fått från Gotland: Hej! Du är nu anmäld till Stickstämman. Mer information kring kurser och boende kommer snart. Välkommen till Gotland Mvh Sara Öhman Gotlands läns Hemslöjdsförening

2 kommentarer:

sticka med mera sa...

Skönt att Du är piggare. Din sammanfattning av Interweave Knits är verkligen på pricken. Har Du översatt och skickat den? I annat fall tycker jag att Du borde göra det. Har Du e-mailadress till ngn person på prenumerationsavdelningen? Vilket är Ditt senaste nummer? Ulla som INTE hört ngt fr Gottland

Anonym sa...

Tack Marianne, du är en pärla, nu förstår jag lite bättre. Både om tidningsstrulet och om Gotland.
Och så skönt att höra att du blivigt av med huvudvärken :-)
Det är bra att de får klart för sig "over there" att de faktiskt tappar prenumeranter om de inte kan fixa till det. Borde ju inte vara svårare än att administrera prenumeranter på andra sidan atlanten.

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers