STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-03-04

På träff med Ardennerföreningen i Värmland!! Vad gör man när man inte kan åka till Sollentuna och gå på Årsmöte i Stickföreningen?? Jo, man åker till Sörmark, några mil norr om Torsby och tittar på när man kör timmer med skogshästar.. Jo, det är helt naturligt....jag stickade faktiskt hela vägen upp(och ner) från Karlstad i bilen! Vi åkte från solsken och hamnade i ett snöfall som varade i flera timmer. Det fanns trots detta c:a 70 personer på plats. Mitt ute i ingenstans... Där fanns 7 granna hästar, några av dem var Ardennerhästar, någon Nordsvensk och någon var blandras. De drog timmer så svetten flöt,och bjällrorna runt deras halsar klämtade så lugnande ute i skogen allt medan vi åskådare drack kaffe och åt korv!!

2 kommentarer:

Jennie sa...

Vilken vacker blondin du träffade på i skogen!

Jennie L

Anonym sa...

Marianne, innan årsmötet föreslog jag för Kathrine att vi skulle presentera oss alla med namn och ort. Såg dig ingenstans och var tvungen att fråga efter mötet om Du ringt återbud. Fick då veta anledningen. Saknade Dig! Förstår om Du var besviken. Vi har haft en härlig helg i Sthlm och ett mkt trevligt besök hos Maria´s Garn.Ulla

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers