STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-03-16

På väg: 1) Så här blev dé, Ivars nya kläder!! Tröjan är Ruby, mössan och byxan är ett hopkok av olika mönster! De åker nu till Södertälje imorgon. Sockorna är hopstickade med byxan, kanske inte ett helt lyckat drag....(200g OPAL färg27+100g Fortissima Socka "Rosskastanien" färg 0056+50g Debbie Bliss Baby Cashmere färg 340103. Stickor 2,5+3,0)

På väg: 2) Johanna som var på kurs i Karlstad idag och som fick se att "Sola i Kallsta" finns på riktigt!! Vi sammanstrålade på Järnvägsfiket för en mycket trevlig fikastund, innan det bar hemåt till Norrköping.

På väg :3) mot Semifinal, Mora som håller på att skrälla mot HV71..Ser nu matchen på TV och stickar på min Shrug i den mest hiskeliga färg ni kan tänka. Spygult tweedgarn med pluttar i regnbågens alla färger, och 50% akryl ocg 50% ull. MEN billigt var det....

På väg: 4) Helena(dotter), Christina(syster) och Linda(systers kamrat) som skall till Globen i övermorgon för att Melodifestivalen live, jag som knappt orkar se det liggande i soffan. Så säger folk att man är lika sina släktingar. Å andra sidan gillar de inte garn, så det kanske jämnar ut sig.....

ps/ Den blå bilden ÄR en bild på skog, och hämtad från exempelbilderna i datorn. Kul att fantasin sattes i gungning...eller hur Annelie??

2 kommentarer:

Mia sa...

Å vad fin Rubytröjan är! Den tror jag jag ska sticka till nån go' unge snart... Jag vet att du har länkat till var man kan köpa mönstret en gång- var det på bloggen tro?

Stickbloggen sa...

Vilka fina färger och vilket snyggt mönster! Tufft med mönster i luvan:)

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers