STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-07-31

SEMSTERSTÄNGT! Välkommen åter!!

Jag kan berätta att jag har förberett lite resestickningar; ICARUS från Interweave Knits. På stickor 3 och lingarn på rulle!! Strumpor av Lornas Lace, men jag kan inte bestämma vilket mönster!! Fast det är väl ett I-landsproblem.... Ha det så kul på Stickstämman på Hammarö, jag skall ha kul på Gotland!! Har aldrig varit på Gotland, men lite forskning visar att de spelar hockey på ön , så det verkar ju vara civiliserat... Jag åker tåg imorgon eftermiddag (1:a klass) till Stockholm, där hämtar Ulla&Co mig för vidare färd till Nynäshamn, och Gotlandsfärjan.På söndag flyger jag hem via Arlanda. Fast hade jag vetat att man kan åka på tvåhjuling hade jag nog gjort det... längst fram har han kryckorna fastsatta!! Gissa om gubbarna var impade av denne man.

5 kommentarer:

sticka med mera sa...

Ja, nu har jag varit i SwedBankArena och sett MoDo gå på is! Det Du. Harald och grabbarna. Vilken arena. Har inte varit dit under byggnationen och tittat en enda gång. Som förturskunder blev vi bjudna på en härlig buffé. MEN nu stickar vi till Gottland. Väl mött i morgon kväll/ Ulla

Marika sa...

Men då ses vi på Gotland!
Jag kommer till Hemse på onsdag, är ni där då?

Froding sa...

Hej!
Ja, det skall bli kul att träffas imorgon!!När vi anländer till Hemse vet jag inte, för Ulla har full koll på tider mm. Vi åker med båten som går 23,55 från Nynäshamn!!

Linda sa...

Klart det är civiliserat på Gotland med hockey och sånt ...Håkan Loob är ju från Gotland ......
Hej förresten ...Är inne och kikar lite titt som tätt , men har aldrig skrivit *skäms*

Bim sa...

*ler*
Ja, nu har vi haft det kul på Hammarö... lite bilder i bloggen bla från den helgen...
Och nu har du anlänt hem, eller??? hm, eller ute och flyger och far på annat håll också... än är det inte dags för hockeyn väl??? :p
Må så gott... en Sjöbackabo på irrvägar ute på nätet... kramis...
http://sjoebacka.hotserv.dk

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers