STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-09-19

Två som övergett garnet??

Lustigt nog hade Margareta och jag köpt symaskin samma vecka, och valt samma maskin! Fast jag tror att vi båda inte hade planerat ett köp.... Fast att överge stickandet är nog inte aktuellt, att sticka är avkoppling coh kan utföras var som helst. Så är det inte med sykonsten,där är man ju beroende av elektrisk ström... Fast det är jättekul at brodera på maskin, och att det är en folksport i sig hade jag inte en aning om . Har köpt till "3D Software Kit", så nu kan jag ladda mer mönster från internet och föra över till maskinen. Saknar möjligheten att göra egna mönster och sätta samman namn t.ex. Fast snart har jag satt mig in i detta och hitta ett program som är prisvärt för detta!! ps/ Kan meddela at jag gjort hälften av bålen på den vita koftan, och klippt till tyg till en necessär!!

2 kommentarer:

Bim sa...

Hm, ni ser ut att sitta där och mysa ni... trängas bara sådär lagom... och med underbara maskiner, suck... Hrm, jag vill också ha en sådan, och har velat det länge, länge... någon som har lyssnat??? Nopp... Suck...
Må så gott... västvärmländska på tur... kramis, och kanske ses man ngn gång, troligen inte vid symaskinen dock... sliter med min gamla utan brodering, hm...
Sjöbackas blogg

heidi sa...

Grattis och välkommen till symaskinsvärlden. Den är jättekul, även om jag övergav den för många år sedan. Ser fram emot att få se syalster dyka upp i din blogg framöver!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers