STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-10-15

Bohus-inspiration

Jag har ingen bra stickning på G, och inventerade min stash för att hitta något kul. JAG HAR flera UFO:n men de känns inte så kul just nu eftersom jag inte kommer i dem än. De ligger till sig, endera blir modellen större eller så blir jag mindre. Hittade mitt mönster med gnomerna igår, den har varit borta ett tag. Där har jag bara 2 armar kvar och själva monteringen. Var till Panduro för att köpa vadd och fyllkulor,men hittade inget bra. Så de får vänta. Så därför blir det nu Bohusstickning, hittade mina muddar från stickkursen i somras, och gjorde dem klara igår. Det är så ljuvligt att sticka av detta garn så man blir alldeles lyrisk. Så nu vindar jag garn till min "GRÅ DIMMA med stor krage" och jag hittade i skåpet även ett garnkit till en basker "STORA SPETSKRAGEN". Så jag borde få mitt lystmäte på Solveigs garner eller hur???

6 kommentarer:

sticka med mera sa...

Marianne, så fina dom blev och ser sköna ut dessutom. Du har inte listat ut vad det är för garn....På torsdag åker jag till Sthlm för att på lördag se Fassetts utställning på Waldemarsudde. Men innan dess ska Mo Do slå Timrå hemma i morgon!!

Froding sa...

Muddarna är JÄTTEvarma, så jag hoppas på lite kyla framöver. Såg på vädret nyss att det skall bli snö här och uppåt. Kanske de kommer till användning då!! Garnet ver jag inte alls vad det heter, men det är en blandning mellan ull och angora. Vi får hoppas att MODO vinner eftersom Timrå ligger för nära Sundsvallas mejeri ;-) Det blir lite tråkningar då om de ligger böättre till än FBK( för långa alltså)....

Fru Babsan sa...

Vilka fina muddar! Sådana skulle jag gärna ha. :)

Carrie sa...

Hiya Marianne!
You put a comment on my post on the Swallowtail shawl KAL about 2 weeks ago and I wrote to the moderator about the sign-up button not working... She said to email her and that she would email you with an invitation so you can join. Her address is: bronxie@gmail.com

But I see on your blog that you have already finished Swallowtail. I am so jealous! It's very nice. :) I can't read it though... :( And it seems you maybe like hockey? Me too! (Well, I used to.)

Cheers!

Strumpstickan sa...

Så fin färgkombination!

Susanna i Seattle sa...

Vad vackra muddarna är!

Jag kommer att ha dem som stickprojekt på mina Bohuskurser här i Amerika också (Solveig G och jag samarbetar lite) så det var jättekul att höra att de blev bra.

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers