STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-10-10

Hockey i Halsont-arena Gävle

Vad gäller min Swallow Shawl så har jag nog räknat fel på antalet repetitioner, annars kunde man tro att felräknandet berodde på hockeymatchen(Brynäs-FBK), länge sedan jag såg FBK så dåliga. Man visste knappt om det var avblåst eller ej. Att det kunde vara så tyst i en arena med det hälsoklingande namnet LÄKEROL ARENA kan man inte tro. Kanske på tiden att man delar ut lite tabletter till hejaklacken så de åtminstone kunde skrika när det blev mål.... Bild kommer på min sjal, skall göra klart till 195m ikväll. (ps/Har varit i gymmet på F&S ikväll, så jag är röd om kinderna och varm....och antagligen helt stel imorgon) Ulla, tranbär låter gott, och jag kan inte påminna mig att det finns här i skogarna!! Hälsa ANNA.

1 kommentar:

stickveronica sa...

På jobbet tyckte de jag var lite konstig som var nöjd att Brynäs vann, men man får väl hålla lite på rötterna hälsing som man är...

Jag har förresten skaffat blog. Det är väldans långsamt utan bredband... men jättekul

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers