STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-12-06

Som omväxling, lite stickat.....

Min sjal i Evilla-garnet. Den är nu färdigstickad och jag funderar på vad det skall bli av den. Julklapp eller lådvärmare. Jag avslutade den med drakflikar, vilket gör att det skall bli kul att se hur de klarar av blockningen. Just nu pekar de åt alla håll!

ps/ Jag stickar flitigt på min sticksak ur Johannas Kalender, och gissa vad??Jag vet vad som finns i flik 24...ett frankerat kuvert till Johanna så att hon fäster alla trådar. Det ingår i priset! Så jag hoppas hela kalendern är lika kul som hittills, fast jag har fuskat lite. Har börjat på nr 7 idag och det gör jag med gott samvete för på lördag hinner jhag inte alls sticka. Då har vi 20-årskalas!!

5 kommentarer:

Fríða sa...

snygg sjal! jag har garn i exakt den färgställningen, måste se att få gjort något av det.
hälsningar från Island
Frida

Bim sa...

Hrmpf, håller med dig... det bara MÅSTE finnas ett sådant kuvert i flik 24a!!! Grymt sa grisen, och jag säger lika så - hatar fästa trådar och vad blir det på den "halsduken"? Japp, massor av trådar, urk.
Ja, man kan undra om det ingår ett frankerat kuvert till någon med sjalen också. Det var rätt många trådändar där också, eller hur? Hm, förstår om du börjar fundera... ;) Dock ÄR den läcker till tusen, älskar bara färgerna!
Må så gott... västvärmländskan... Kramis och här stickas det kalender som det vill... jag är ju på resande fot inom snart framtid, inte tar jag med denna på resa inte, nopp... Fusk? Nej, bara vill bli färdig i rätt tid, eventuellt ;)
Ps, hoppas det har löst sig med F-kassan!!!Ds
Sjöbackas blogg

aija sa...

Wow, beautiful!

Britt-Marie sa...

Så läcker, vilket mönster använde du? Blockningen såg inte allt för rolig ut, inget man ser fram emot i alla fall. Härlig blogg som jag bsöker då och då.

katarinaw sa...

Cool! Den påminner mig om den där härliga soffan som fanns med i "Boktipset" eller vad programmet hette. "Ni na ni na ni nanna...". Ja, jag är född på 70-talet...
;)

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers