STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2007-01-19

Före och efter blåsten

Nu är vi hemma!! Vi har suttit i mörker på Säve Flygplats och väntat på att vinden skulle mojna.Till slut kom vi iväg på sista avgången, men usch vad det var pirrigt. Väl i London hade vi sol och lite regn, men rapporter kom om nya stormar. Vi lyckades trots allt komma hem innan det värsta startade... Garnspam: NADA, såg lite garn på Libertys men aldeles för varmt för att handla. Det fanns ett broderi som hemma kostar c:a 450:- där 50£.(700:-) Tidningsspam: 3st; Simply Knitting, Knitting och en broderitidning. Fantomen; Bra men den svenska varianten bättre. Mme Tussaud, bättre än förra gången, men dyrt( 21£/pers) Saknade Planetariet som var nerlagt. London Eye stängt för reparation, kostade 15£/pers. Towern kostade 15£/pers. Inga juveler för oss... Westminster Abbey, 10£/pers skådades också utifrån!! Så terrorismen kostar, vakter överallt och kameror. Såg många i kortbyxor och de hade azaleor i krukor ute. Köpte lite te och kakor. Samt wiskey: CAOL ILA

Inga kommentarer:

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers