STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2007-03-10

Som en Aladåb fast glad ändå

Så har det gått några dagar sedan jag var på HÄLSOKONTROLL.....
För mycket kolestrerol och jag var för kort. Förra gången jag var där så testade jag en apparat där man mätte fetthalten i kroppen, och jag hade 48% fett, med andra ord som en aladåb.
Eftersom jag ni vill göra någotåt detta, så undrar jag om någon vet hur man stickar med mer energi. Kom med förslag.
Jag stickar sockor, nya modeller och lite annorlunda kombinationer. Kanske jag visar några så småningom. Så har Åsa och jag lite planer på att starta en lokalförening till Sticka!!
Så är det slutspel i hockeyn. Jag var på plats i Löfbergs Lila Arena på torsdagen och skall vara på plats på måndag. Stackars MORA, men det är inte rättvist alla gånger.
Så är det Melodifestival ikväll eller vad det kallas, intresse noll. Har i alla fall en lillebror i publiken. Hoppas Marie från Göteborg vinner, om inte så för att visar att IDOL-programmen är helt fel. Bra artister finns i alla fall. Det handlade inte så mycket om stickning men så är det ibland. HEJ!!

2 kommentarer:

Agneta sa...

Hejar på er i starten av en lokalförening.

Anonym sa...

Apropå längden, kolla in Doktor Annika Dahlqvist blogg.

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers