STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2007-04-14

Myndigt värre.

Igår hade vi kalas...Helena fyllde 18 år och kan nu första gången i sitt liv med juridisk rätt strunta i allt vi säger! Det var tårta, presenter och hurra-rop. Tyvärr blir det inga bilder eftersom min dator har tagit timeout och jag måste köra min recoveryplatta. Idag skiner solen och vi skall ta en cykeltur eftersom Lennart köpt sig en ny cykel. En riktig gubbcykel,Skeppshult, men svensktillverkad. Sedan åker vi hem och laddar för ishockey. Är det MODOs tur idag???

2 kommentarer:

sticka med mera sa...

Marianne, det VAR MoDo:s tur igår. FANTASTISKT! Visst hade det varit roligt med en match till hemma men man måste nog smida medan järnet är varmt. Idag har vi sommardag!Liksom i går. Kram Ulla

Gita sa...

Marianne! Den 17/4 har jag en son som blir myndig. Dessutom hade vi ett sammanträffande till, vi har bägge söner som är födda 5 dec -86 om jag inte minns alldeles tokigt. Festligt att vi har barn som är nästan exakt lika gamla.

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers