STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2007-04-16

Nytt liv i datorn..

Äntligen är datorn frisk igen, och nu kan jag gratulera MODO till SM-guldet!! Fast det var ju en gammal FBK:are som hjälpte till ;-) Visst är det väl en skön känsla Ulla?? Fast nästa säsong blir lite knepig, skall man vinna igen eller blir det då bara en upprepning/krav? Jag var glad att FBK åkte ur, för nu kan man se fram mot nästa säsong och vilja vinna igen!! Vi har planerat klart vårt arrangemang då Inger Sandberg berättar om sin stickning. Plats: Scandic Winn, Poeten Tid: Lördag 12 maj kl. 12.00 Kostnad: Inget för Sticka!:s medlemmar, 25:- för andra. Mat: Anmäl om du är intresserad av en baguette och dryck att äta i Museiparken efteråt. Anmälan: Till mig eller till Åsa på solstickorna@sticka.org Stickning: Vid bra väder går vi till mUseiparken efter och stickar !! Hälsar Åsa och Marianne

Inga kommentarer:

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers