STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2007-06-01

Hemma igen!!

Så var Bollnäs avklarat för denna gång. Som vanligt åt vi på "Highlander Inn" och där serverar de det absolut godaste grillade kött jag någonsin ätit. Jag fick med mig en påse kryddor av Isak(ägaren) och skall nu reda ut vad denna kryddblandning heter( turkisk)!
Så till varför jag är i Bollnäs i tid och otid.. Jo, Milko har fem driftplatser i mellansverige och när vi skall ha möten träffas vi mitt i,dvs så att alla har lika långt till mötet!! ( jag=38mil)
Den här gången hade jag sällskap av Birgit, så vi tog vägen om Växbo Lin på hemvägen. Det var en trevlig upplevelse och min nyinköpta älgplånbok fick vädra sig rejält!!
Det blev lingarn till två sjalar och några dukar. Jag skulle kunna ha köpt halva affären. Både väskorna och tofflorna föll mig i smaken. Så Veronica, du har tur du!! ;-)
Av mitt resestickande blev det intet. Mönstret blev kvar hemma och de där halvknepiga strumporna tar man inte ur huvudet!!

1 kommentar:

LenaL sa...

Inget ont som inte har något gott med sej. Garnerna ser härliga ut, ser fram emot att följa dess väg till färdiga sjalar!

Ha det så gott i sommarvärmen!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers