STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2008-04-27

Testing, testing

Nu har jag stickat ett par sockar med nya färgglada stickorna, och jag gillar dem inte. De är för korta för mig hur snygga de än är. Så det blir att ta fram de gamla hederliga eller sticka på rundsticka. Jag har fattat tycke för att göra skaft och fot på rundsticka men hälen vill jag kontrollera med strumpstickorna!!
Mia: Läs mer här:Nigella sativaFiltyp: Adobe Acrobat PDF Nigella har. fem hylleblad,. äggrunda och vita med grönaktiga eller blå. spetsar. Hyllet sitter ofta kvar långt efter. Figur 1: En Nigella sativa blomma. ... www.fkog.uu.se/course/essays/nigella_sativa.pdf · svenska

4 kommentarer:

Mia sa...

Tack snälla, nu känner jag mig ännu coolare ;)

Marika sa...

Jag kan köpa dem av dig, Marianne, jag gillar korta strumpstickor.
Om du inte redan har lovat bort dem så klart.

Bim H-D sa...

Åh, dessa härliga stickor... hm, jag gillar kortare stickor jag ;) Motvalls kärring som vanligt?
Må så grankott... ngn som inte gillar att SSK strejkar, nopp. Behöver komma till en VC, men se... de strejkar så man kan inte få beställa tid, öhhh... hiskelig huvudvärk nu i många dagar och yrsel... kul? not... Jag börjar bli ilsk!!! dessutom... Behöver harmoni i livet? hahaha, så rolig man va nu va? hrmpf...

Froding sa...

Marika!
Kommer du på vår Stick-Stämma i augusti?? Stickorna behåller jag nog som ett varnande exempel. Skulle jag änså sälja dem så hör jag av mig.

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers