STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2009-05-23

Brainless; Oj så kul!!

Har kollat på Liv igen och föll för sockmönstret från Yarnissima som heter Brainless, det kan laddas ner gratis från Ravelry. Jag har inte stickat ett så roligt mönster på år och dar. Det enda jag inte gillar till 100% är tån, den har lite Kalle-Anka över sig. Rolig konstruktion och en genial lösning på ökningen för hälen. Har även beställt ett underbart chokladfärgat garn som också skall bli ett par Brainless-sockor till mig. De jag stickar nu är handfärgat av mig och gör inte mönstret rättvisa!! Jag stickar mellanstorleken och de blir för stora för mig så de får nog bli julklapp till Storasyster.

2 kommentarer:

LivM sa...

Sokkene dine blir supre. Jeg likte garnet og fargen du bruker ! Men jeg skjønner ikke at ikke tåen ble bra. Det er jo noe av det beste med tå opp! Bruker du garn til 2.5 mm pinner?

heidi sa...

så snygga dom blir!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers