STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2010-01-01

Hazel Knitz Yarn club

Jag har valt att prenumerera på garnpaketen varannan månad och det kostar inkl. frakt 68 dollar per sändelse. Då får man i varje paket; 2 härvor sockgarn, ett mönster, ett infoblad och en liten present. Det har varit handkräm, läppglans, en brosch och ett noteringshäfte. Vid ett tillfälle fick vi ett prov på hennes nya garn. Garnet färgas in enbart för klubben , och hålls hemligt fram tills utskick. På Ravely finns en grupp som livligt diskuterar vilken färg som kommer i paketet och det är roligt att följa vad andra gör med sitt garn. Den heter Hazel Knits Artisans.

9 kommentarer:

Monica sa...

Åh, så bra att du skrev ett inlägg om klubben. Det låter trevligt. Jag kanske testar det kommande året.

Stickeri sa...

Men var hittar du klubben?? Jag hittar Hazel Knits yarnclub 2010 för 122$ för 2 omgångar... Har jag hittat fel hemsida?

Froding sa...

Gå in på www.hazelknits.com
Gå till höger kant och klicka på Yarn clubs och längst ner står det:
Yarn Club - BI-MONTHLY 2010, International

Stickeri sa...

Ah! tack :-)

Froding sa...

Fast ju mer jagläser, desto mer förbryllad blir jag. Skickaqr hon en gång bara? Var med ifjol och betalade då 122 dollar.Då fick jag paket varannan månad,,,,

Stickeri sa...

Jo, jag tolkar det som att det bara är ett utskick. Och att varianten för 122$ är för två utskick, månaderna efter varann. Det beror lite på vad hon menar med installment dock. Det verkar ju inte vara samma sak som shipment?

Monica sa...

Handlar det inte om hur mycket garn man får då? Att man får dubbla mängden för 122$? För 68$ ska man få två härvor verkar det som.

Fast nu ser det ut som om årsabonnemang dec 2009-jan 2011 är slutsålt. Jag fattar inte vad det är som man fortfarande kan beställa.

Froding sa...

Jag skall skriva till henne och be om en förklaring. Jag har ju köpt av henne förut,men jag har bytt dator så jag kan inte kolla vad det stod då jag köpte förra gången.

LivM sa...

Så flott at du kan være med på dette. I nroge er det så mye ekstra å betale for alt over 200 så det blir kjempedyrt. Omtrent dobbel pris. men garnet hennes er utrolig godt å strikke med.

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers