STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2010-07-21

Stickade saker

Mina Ravelry-mysteriesockor för juli månad, det återstår nu en ledtråd och den kommer 22/7.
Söta stickmarkörer jag fått av min Garn&Choklad-kompis. De är såå fina!
Handspunnet garn som jag köpt på Kärnåsen, det har lanolinen kvar och känns så mjukt. Skall nog bli ett par smygmaskvirkade vantar. Det är c:a 150g.
Min Annis i Mullbärssilke, men jag tycker mest att det ser ut som och uppför sig som en trasa. Lite besviken faktiskt, men det alltid ett vågspel att sticka i annat garn än det rekommenderade!!
Min påbörjade Liselotte, men 2 trådar "Huldra kamgarn tykt" från Hillesvåg. Trevligt garn och stickvänligt mönster, så den ligger vid TV-soffan som inte används så ofta nu.

3 kommentarer:

LivM sa...

Der var du jo og her har du mange flotte arbeider både ferdige og i produksjon. Smart med flere farger på sokkene, da kan en få brukt restegarn også. Takk for tips!

Pia sa...

Oj, oj, vilka läckerheter! Hoppas allt är väl med dig. Ska du på läger i augusti? Jag ska inte, krockar med Broderiforum. Kram på dig!

Helena sa...

Beundrar alla som har flera saker på gång samtidigt, och som gör dom färdiga.

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers