STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2010-12-12

Denna helgen!

Tänk att Vinterstudio äntligen har startat, så man får några mystimmar i soffan med lite julklappsstickning! Toaletten är nu nästan färdig, nya tapeter, nytt golv mm. Lite grejat här hemma har det blivit, det är ju bara en helg kvar innan "the big event" fredagen därpå! Några små juklappar håller på att göras klart.... Jag stickar även på ett par sockor som skall vara med i Stickas nästa medlemsblad, och de är lite hemliga... Av det enkla skälet visas inga bilder.

2 kommentarer:

Susanne sa...

Hej där! Nu smyger jag inte längre eftersom du kommit på vem jag är ;) Blev allt lite nyfiekn på din stickning till medlemsbladet... Håller som bäst på att packa ihop sista paketet till dig och idag har jag införskaffat en tillräckligt stor påse hoppas jag. Ha en fortsatt härlig söndag i soffan!

Anette sa...

Hej Marianne!
TACK för dina jättefina paket! Jag ska absolut sticka ett par vantar i tvåändstickning efter jul, färgerna var jättefina. Jag har inget badkar än i vårt hus, men i nyår ska jag hem till mina föräldrar och då åker badkulorna och bomberna med.
Tack, än en gång. Önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!!! / anette

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers