STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2013-01-04

God Fortsättning!

Hoppas ni också har en lugn och trevlig jul-och nyårshelg!
Det som saknas på bilden är min stickning ;-)


Hej så länge!

Marianne

2 kommentarer:

Marianne sa...

Hej!
Vi känner inte varandra men jag hörde talas om díg igår. Träffade Anna Lena Evehäll, pastor i Broängskyrkan i Kristinehamn. Hon berättade om att du varit på Kvinnofrukost hos dom och att det varit såååå bra. Tipsade om din blogg och genart var jag sugen på att kolla. Jag gillar allt som har med handarbete och pyssel att göra, just nu stickar jag en "Pyttipanna-sjal" . Vi har ju sen ett år tillbaka en garnaffär i Kristinehamn, Gunsans garn, som har satt fart på stickandet i våra trakter. Kul att få se vad du hittar på framöver. Hälsningar Marianne

Froding sa...

Hej Marianne!! God fortsättning till dig ( och alla andra).
Läste om dig i tidningen och jag hörde från de som var och lyssnade på mig att de gillade din butik. Får ta mig till Kristinehamn på studiebesök. Min syster Christina bor där men hon stickar inte. Vi hörs!!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers