STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2019-02-23

Liv i luckan!

Jag inser att jag glömt bort min blogg men vill inte att den ska försvinna. De senaste två åren har varit kantade av sjukdom, trötthet vilket har gjort att jag nästan inte stickat och sytt som jag gjorde innan.  Min energi är låg men jag ser hoppfullt på framtiden eftersom jag nu går hos en specialistklinik i Oslo för att få hjälp med mina sköldkörtelproblem. I Sverige har man tappat bort patienten när det gäller sköldkörtelvården. Så jag ser ett ljus i tunneln!
Vore kul om någon kommenterade så jag ser om någon läser!

3 kommentarer:

Inger sa...

Här är en till som har en bortglömd blogg. Ibland saknar jag den för det känns som ett bra sätt att dela vissa funderingar med andra. Kanske skulle göra något åt saken.

Heidi sa...

Tråkigt att du inte mår så bra:(

Skönt att höra att det finns ljus i tunneln:)

Hoppas att du får den hjälp du behöver!

Eva Sundström sa...

Hej! Ser ju att detta inlägg är från 2019 så kanske bloggen inte är så aktuell! Hoppas att du fick bra hjälp och har mått bättre sedan dess. Hittade en kommentar från dig när jag letade tillbaka efter ett gammalt inlägg på min blogg! Ett bra sätt att plocka fram gamla minnen! Hoppas du mår bättre nu!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers