STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2004-06-21

Hej på er! Detta är en silkesocka...mjukt men knastrigt, härlig "feeling". Kan inte beskriva det bättre!!Återkommer när jag använt dem ett tag!! Vill någon ha mönstret kan jag skicka det. Har plitat ihop det av flera olika. Vill inte ha resår på strumporna längre(pga av att det är så tråkigt att sticka...) OM NI UNDRAR vad det är för något som ligger på strumpan, kan jag berätta att det är en av mina strumpstickor i ROSENTRÄ.... TUSEN TACK Marianne Knorborg för premien!! Det kommer väl till pass! Jättekul. När man varit ute i trädgårdsdjungeln, måste man vila. Vem har sagt att man inte kan vila så här?? Hoppas ni ansluter er till Karines "Nordisk Hemlig Vän"(fast det heter lite annorlunda på norska!!)Kolla hennes blog för mer info; Garn, Te och Chokolade. Mitt "Englandsgarn" har kommit,Rowan Cotton Glace i färgen PIXIE, det skall bli en Debbie Bliss-tröja. Tröjan är ur boken "Sticka Tröjor! och heter "Guernseytröja med muscher". Skall bli kul att göra, men mönstret är på svenska och utspritt på flera sidor, så jag har ägnat några kvartar åt att kopiera, klippa och klistra för att få all info på en sida. Ärmarna till tröjan ur A yorkshire Fable är nu äntligen klara, stickade om dem 2 ggr pga glappkontakt i hjärnan. Har sytt i en ärm,men den andra får vänta. Har liksom tröttnat på den. Den är svart, i bomull och stöder inte katter om ni förstår vad jag menar. Nu är det fotboll igen ikväll. Svennis skall möta Kroatien, eller om ni vill Värmland mot Kroatien. Det blir svettigt. Tur att jag redan svettas en timme på Friskis&Svettis!! Värmlands Hjälte:

1 kommentar:

Vivian sa...

Hej Marianne ! Sikke et flot strømpemønster, det modtager jeg MEGET gerne !! :-) (Du kan evt. vedlægge en killing også...?? *GG*)

Hilsner fra Vivian (nu med logo og ny knap !!)

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers