STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2004-09-07

TITTA! Det är KPPM från Threadbear Fiber Art. Dessa färger har de valt speciellt till mig!! Efter min färgkarta i sidan. Det skall bli en Charlotte-schal. Tror jag... Eller så blir det något annat. Jag gör vad som helst för att få sticka i detta garn!! En sak är säker.. Det blir INTE en French Market Bag... To my FROM SP2! Thanks a lot for the lovely e-card ! I love to hear from you again, and I hope I can find out who you are someday!! Posted by Hello

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kan du inte berätta var du har beställt detta ljuvliga garn och vad det kostade *kikar försiktigt i hopp om att inte svimma*
Det är underbart.
Söta katter också....

Anonym sa...

Garnet kommer från Treadbear Fiber Art, se länk till vänster. Det kostar 9$/nystan. Kanske räknas det som dyrt, men det är handfärgat och skall enligt de jag e-pratat med VARA helt underbart.Känslan när man stickar av det är som när Askungen gick på bal. Fast jag har också varit på dans, och man bruakr mest bli svett och få skavsår... Så vi får väl se hur det utvecklar sig detta KPPPM!!!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers